Normes dels nostres xats a Telegram

La ignorància de la llei no n’excusa el seu incompliment. Així que a llegir:

Apartat A, normes generals:

 1. Tots tenim dret a fer ús del valencià i/o castellà, i mai s’obligarà a canviar de llengua a altra persona.
 2. No està permesa cap discriminació per ideologies o condicions particulars. Evidentment, tampoc es permeten les faltes de respecte i atacs personals. Si teniu diferències, les dirimiu en privat.
 3. Si vols flirtejar, els nostres xats tampoc són el lloc adequat.
 4. Es permet parlar de política, però sempre que estiga relacionada amb la temàtica dels respectius xats (mitjans i telecomunicacions). Qualsevol referència política (directa o indirecta) que quede fora d’eixes consideracions podrà ser esborrada de forma fulminant.
 5. No està permés, per regla general, compartir continguts no relacionats amb els temes dels grups o NSFW. I amb l’spam (publicitat), tolerància zero.
 6. No abuseu de les fórmules de cortesia i salutacions. Telegram no és un xat d’estil IRC i per tant no cal saludar tots els dies.
 7. No insistiu (siga citant-vos o reenviant el missatge) si no trobeu resposta en un moment donat. Menys encara si el temps transcorregut des que publicàreu el missatge és molt breu.
 8. Estar als grups no implica estar llegint-los 24/7, així que no abandoneu els xats i torneu a entrar més tard només per no obtindre resposta en un cert moment. De fet, prendrem mesures contra els usuaris que entren i isquen dels xats amb freqüència. En resum: o et quedes o marxes, però no pots estar fent sonar la campaneta de la porta cada dos per tres.
 9. Es tolera l’ús de contingut multimèdia com adhesius, notes de veu, GIF… però no abuseu d’ells per tal de no embrutar el xat. Si algú en fa un ús excessiu, podem restringir de manera temporal o permanent les seues capacitats d’enviar multimèdia. Tingueu sempre present en el cas particular de les notes de veu que afecten especialment al ritme de lectura dels xats.
 10. Estes normes poden ser modificades en qualsevol moment per part dels administradors, que també tindran l’última paraula en cas de conflictes en la seua aplicació.
 11. Abans de reclamar als administradors perquè t’han restringit, expulsat o esborrat un missatge, llig atentament esta pàgina i assegura’t dues vegades que no has vulnerat cap de les normes.
 12. Sempre que no siguen continguts generats pel propi usuari, s’ha de citar la font dels vídeos, imatges, textos… compartits als xats.
 13. Els administradors podran vetar de manera temporal o permanent (llista negra) la compartició d’enllaços o fitxers de llocs web específics. Per a informació actualitzada sobre este particular, podeu enviar /transparencia a l’usuari @elxmediabot.
 14. no usuaris “clons”

Apartat B, normes específiques ‘À Punt Xat’:

 1. Test B.

Apartat C, normes específiques ‘ELXMÈDIA Xat’:

 1. Test C.