Campanyes i accions

Estem segurs que molts de vosaltres ens coneixeu per ser l’únic lloc on es podia escoltar l’emissió en proves d’À Punt Ràdio, molt abans fins i tot que en el propi web oficial de l’emissora pública, que aleshores ni existia. Tanmateix, potser mai vos heu preguntat per què vam decidir fer-ho.

Més enllà de ser entusiastes de la tecnologia, som persones que estem a favor d’uns mitjans públics, en valencià i de qualitat. Pensem que és la millor manera de vertebrar el nostre territori.

És per això que, quan la ràdio pública va començar les seues emissions, no podíem quedar-nos de braços creuats al veure que només hi havia tres emissors engegats i que gran part de la població no podia gaudir-ne de les proves que s’estaven fent.

Havent passat menys d’un dia des de l’inici de les emissions experimentals i després d’unes hores frenètiques preparant l’infraestructura necessària (que podeu veure a este article monogràfic), llançàrem el servei d’streaming, primer contacte amb ELXMÈDIA de molts dels que llegireu este text.

Ens sentim orgullosos d’on érem i on hem arribat. Sabem que encara queda molt recorregut per davant. Volem i necessitem uns mitjans forts i apostem per la reciprocitat d’emissions amb els territoris amb els que compartim la nostra llengua.

En aquesta pàgina web trobareu totes les campanyes i accions que durem a terme per això, perquè som inquiets i, sobretot, perquè pensem que la societat valenciana s’ho mereix. Estigueu atents a ELXMÈDIA, perquè donarem guerra.