Així ha sigut l’acte de presentació de la programació d’À Punt

Avui 8 de juny s’ha celebrat un acte a l’Estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot per a presentar la programació de la nova televisió d’À Punt Mèdia. ELXMÈDIA ha estat allí seguint-lo i hem fet una cobertura minut a minut als nostres perfils de Twitter i Telegram, que a continuació resumirem.

Prèviament a l’acte s’ha muntat un photocall per als mitjans gràfics:

La presentació en sí, com hem comentat, ha tingut lloc a l’Estudi 1 del CPP de Burjassot, on s’havia gravat la promo ‘Tenim molt a contar‘. Han estat presents, a banda de la premsa, diverses autoritats oficials de la Generalitat Valenciana i representants de la societat civil. Segons xifres facilitades per À Punt, unes 500 persones en total.

La presentació ha començat amb un video amb to humorístic sobre els retards a la data d’inici de la televisió, i després ha intervingut Enrique Soriano, president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació:

A continuació À Punt Notícies ha fet la seua presentació amb Adelaida Ferre, que ha connectat en directe amb Victoria Maso, al plató d’informatius. Després s’han fet “connexions” en fals directe amb Gal·la Navarro a Alacant i Núria Pérez a Castelló. També Victoria Rosselló ha parlat del seu espai (l’Oratge) i s’ha mostrat un video sobre la cobertura de l’informació esportiva que tindrà el canal.

Ferran Gadea ha sigut el següent en intervindre, amb un monòleg sobre la sèrie “Açò és un destarifo” i mencionant que encara el relacionen amb el seu personatge de “L’Alqueria Blanca”. En acabar, s’ha mostrat la promo del cinema doblat al valencià que ja s’emet a les proves de la televisió, seguida de fragments de pel·lícules ja doblades.

Després, Clara Castelló ha comentat els nous magazines d’À Punt, connectant en directe amb Carolina Ferre que ha ensenyat els platós d’El Matí À Punt i À Punt Directe, situats al mateix recinte.

A continuació s’han presentat altres programes com “Cuineres i cuiners”, “Assumptes Interns” (amb entrevista del seu presentador Pere Aznar a Empar Marco, directora d’À Punt), “Trau la llengua”, “Animalades”, “Plaerdemavida”, “Una habitació pròpia”, “Samaruc Digital” i “L’estudi”. Este últim ha donat un xicotet “tast” del que podrem veure amb una actuació en directe, que ha contat també amb Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” que han parlat del seu espai Bambant per casa.

“Del Twist al Tuit”, “Famílies”, “Atrapa’m si pots” i “El xef a casa” han sigut els següents programes mostrats. L’últim ha sigut “Qui és qui”, just després de que els conductors de “Magnífics” Nacho Diago i Rubén Aparisi feren un truc de màgia en directe.

L’acte s’ha tancat exhibint una promo amb persones anònimes donant la benvinguda i ànims a À Punt des de tot el món mentre els presentadors de la casa pujaven a l’escenari: