#TenimMoltAContar: À Punt presenta campanya publicitària per a la televisió

https://twitter.com/apunt_media/status/999934356746620931

À Punt ha presentat este matí al Centre del Carme de València la campanya “Tenim molt a contar”, que servirà de presentació per al llançament de la televisió el proper 10 de juny. Al breu acte, conduït per Victoria Maso, ha participat la directora general d’À Punt, Empar Marco, junt amb José Maza de l’agència encarregada de la creativitat (La Mujer del Presidente) i tres dels protagonistes de l’espot de la campanya de llançament.

#TenimMoltAContar, a més de l’espot, incorporarà publicitat exterior i als mitjans de comunicació. La campanya es basa en històries de valencians i valencianes d’èxit als seus respectius camps, com els esports, la ciència o les arts. Històries que tenen poca cobertura mediàtica i a les que À Punt pretén fer d’altaveu.

Es dóna la circumstància que la campanya ha començat abans de la presentació, escoltant-se falques per exemple a la Cadena SER (minut 5:50) a primera hora del matí.

Les expectatives estaven altes i polsant l’opinió dels membres del nostre xat sobre À Punt hi ha una certa decepció. Molts esperaven una campanya més dinàmica i que anara més al gra presentant la nova televisió pública i la seua graella:


Per altra banda, a la roda de preguntes posterior a la presentació hem conegut altres detalls sobre les emissions de la televisió i la ràdio: