À Punt emetrà en directe l’intent de la FSMCV de batre 14 rècords Guinness

À Punt, que ja transmeté l’acte central d’Alacant via web, també ho farà amb el de Mestalla, demà dissabte dia 26. Ambdós s’han organitzat amb motiu del 50é anniversari de la FSMCV (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana). En esta ocasió la retransmissió serà també oferida pel senyal TDT.

L’acte, que és el més important dels tres (Castelló, Alacant i València) amb motiu de l’efemèride, consistirà fonamentalment en una desfilada per València a les 19.00h a mode de cercavila que arribarà a l’estadi Mestalla, on vora 20000 músics i 420 bandes de música d’arreu del País Valencià intentaran batre 14 rècords Guinness, com ara el de major desfilada de bandes de música del món, major ensemble de flautes, d’oboès, de saxofons, de trompetes…

L’acte es transmetrà per la TDT i a la web d’À Punt a les 21.20 hores, es prolongarà més enllà de la mitjanit i estarà presentat per Clara Castelló. El grup de mitjans de comunicació destaca que amb aquesta transmissió À Punt ratifica la seua aposta per la promoció de la cultura valenciana i la música.