À Punt retransmetrà via web l’acte central a Alacant de la FSMCV

À Punt ha fet públic hui en una nota de premsa que el proper dissabte dia 12 emetrà en la seua web via streaming, a les 20.00h, un dels actes centrals dels que es realitzaran arreu del territori valencià amb motiu del 50é anniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Dit acte, que es celebrarà a la plaça de bous d’Alacant, servirà d’homenatge a la labor pedagògica de les distintes escoles de música valencianes. La part principal d’aquest serà ni més ni menys que un intent de batre el rècord mundial Guiness en la modalitat de “Major lliçó simultània de música”: uns 5.000 estudiants de música del País participaran en una lliçó destinada a composar i interpretar música amb l’aplicació Soundcool, dissenyada per l’Universitat Politècnica de València.

La durada estimada de l’acte és d’una hora i mitja. Inclourà un espectacle d’animació creat per Xarxa Teatre per a celebrar el 50é aniversari de la FSMCV i es tancarà amb la interpretació d’una composició de Pere Vicalet creada per a l’ocasió. Es podrà seguir al web d’À Punt.