Programació À Punt (televisió)

Sembla que per fi À Punt publica correctament (bé, més o menys) la graella de programació a tres dies vista al web oficial. Per tant, a partir del dia 20 de juny no actualitzarem més esta pàgina llevat que tornen a fer de les seues.

DIMARTS 19 DE JUNY

07:30 – BLOC D’ANIMACIÓ
Inclou les tires animades: “Daniel Tigre”, “Postman Pat”, “The Shadownsters”, “Trip i Troop”, “Socks”, “Vicky el viking”, “Doraemon” i “Detectiu Conan”.

09:20 – STARGATE
Episodi: “Forat de cuc extrem”.
Amb Richard Anderson, Vanessa Angel, Teryl Rothery, i Amanda Tapping.
Ha passat un any des que el coronel Jack O’Neil va dirigir la primera expedició a través de Stargate, un antic pas que permet fer un viatge instantani al remot planeta Abydos. Una vegada finalitzada aquesta primera missió, O’Neil va rebre l’ordre de tancar definitivament Stargate des d’Abydos, un fet que significava deixar per a sempre a l’altre costat l’equip que l’acompanyava, una ordre que, per descomptat, no va obeir. Ara, un any després, O’Neil decideix formar equip amb el científic que l’acompanyava en la primera expedició, Daniel Jackson, amb l’astrofísica Samantha Carter, un habitant d’Abydos que va decidir tornar amb ells, Teal’c, i el general Hammond. Junts buscaran les claus que els pugen permetre salvar la Terra d’una possible destrucció.

10:10 – ATRAPA’M SI POTS (TP) (reposició)
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

11:00 – EL MATÍ À PUNT
Magazín d’actualitat presentat per Clara Castelló.
Inclou mascletades de les Fogueres d’Alacant (14:00h).

14:30 – À PUNT NOTÍCIES – MIGDIA
Espai informatiu presentat per Adelaida Ferre i Vanessa Gregori.

15:15 – COMUNITAT VALENCIANA DES DE L’AIRE (TP)
“L’Horta Nord, València, l’Horta Sud”.

15:45 – ATRAPA’M SI POTS
Concurs. Presentat per Eugeni Alemany.

16:45 – À PUNT DIRECTE (+12)

21.00 – À PUNT NOTÍCIES – NIT
Espai informatiu presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

21:35 – AÇÒ ÉS UN DESTARIFO
Programa d’esquetxos.

22:00 – BAMBANT PER CASA (estrena)
“Dénia – La Marina Alta: sota l’influx del Montgó”.
Dos músics, un cotxe i tot un territori per a descobrir. Pep Botifarra i Miquel Gil ens mostren com treballem, com ens divertim, què cantem, què mengem, d’on venim i com encarem el futur a les nostres comarques.
El massís del Montgó i el vincle que hi tenen els habitants de la Marina Alta és el punt de partida per a bambar-ne per la falda descobrint xicotetes perles: persones i llocs que no haurien de passar desapercebuts a la vista de qualsevol viatger.

23:00 – L’ESTUDI (estrena)
“Las Auténticas vs. Senior i el Cor Brutal”.
Dos grups amb uns estils musicals totalment diferents afrontaran el repte de versionar un tema de l’altre convidat i treballaran conjuntament per construir i gravar la versió d’un gran èxit.
Hui tenim una autèntica trobada intergeneracional. D’una banda, ens visiten Las Auténticas, quatre adolescents que porten la música en la sang, filles de músics com ara Morcillo el Bellaco, i grups com Los Auténticos i Los Romeos. D’una altra, Senior i el Cor Brutal, amb la seua proposta de rock i música americana fets a la valenciana. Els dos grups versionaran “La noche no es para mí”.

00:05 – CUINERES I CUINERS (reposició)
“Miguel Barreda”.
Sèrie documental sobre els millors cuiners i cuineres valencians. Presentat per Ricard Camarena.
De la mà del cuiner de Cal Paradís, Ricard Camarena visita la Vall d’Alba. En un ambient d’interior, envoltat de masos, ens endinsen en la passió per la tomaca de penjar, la tòfona, l’embotit, la vida prop de les brases i la infal·lible necessitat d’evolucionar.

01:30 – EL MATÍ À PUNT (reposició)
Magazín matinal presentat per Clara Castelló.