Nova temporada televisiva d’À Punt

À Punt enceta la seua primera temporada sencera, plena de novetats i on la informació i l’entreteniment són la columna vertebral. A ELXMÈDIA vos oferim un recopilatori amb el més destacat.

En el terreny informatiu, tots els NTC s’allarguen: l’informatiu de migdia entre setmana passa de tindre una durada de 45 minuts a 75 minuts, mentre les edicions de la nit i dels caps de setmana passen de mitja a una hora. Però també trobem el nou informatiu matinal, que a les 8.00 començarà a donar les notícies en forma de dos butlletins de 30 minuts cadascun amb esports i oratge. Després, a partir de les 9, es passa directament a la tertúlia política amb entrevista inclosa. Aquesta última hora s’emet simultàniament a la ràdio.

També destaquem l’estrena de La qüestió, una tertúlia presentada per Adelaida Ferre i Jèssica Crespo que s’emetrà els divendres a les 22.30, després de .Docs.

En el camp de l’entreteniment una de les apostes més fortes és Family Duo, un talent show on sols pot presentar-se gent que tinga algun parentesc familiar. Estarà presentat per un rostre ja conegut pels valencians, Joan Espinosa, acompanyat de Sonia Fernández. El programa s’emetrà tots els dissabtes a les 22.00, però tindrà una tira diària on repassaran el més destacat de dilluns a divendres a les 20.30.
 

En l’àrea de la ficció tindrem la sèrie La Vall, que narra la història d’una localitat que vol evitar el seu despoblament i que, per a fer-ho possible, ofereix cases als que van a treballar. D’eixa premisa eixiran moltes trames que intentaran fer que quedem enganxats a la pantalla. Aquest thriller vol ser la referència en ficció de la tardor. La serie s’emetrà cada diumenge, a les 21.50.

La nit dels dimecres és per a l’humor, amb un tándem que començarà amb l’exitós Assumptes Interns i continuarà amb l’estrena de Comediants, presentat per Maria Juan i que cada dimecres a les 22.50 contarà amb una selecció de monologuistes de la terreta .

 

També trobem nous espais temàtics, com ara A Córrer (sobre running), Felicitat 3.0 (benestar) o Emergents, que ens convida a conéixer el treball d’artistes valencians. Estos programes, entre altres, ompliran les mitjanits i els caps de setmana de continguts. Les noves temporades de produccions ja en marxa com Qui és Qui o Samaruc Digital tindran també el seu lloc a la graella.

Destaquen alguns canvis d’horari de programes ja consolidats com Trau la llengua, que a partir d’ara s’emetrà cada dilluns a les 22.00. Tot Esport també es mou de dia i de dimecres passa a dilluns a les 23.40. A més, els dimecres de Champions tindrem una versió reduïda de Tot Futbol.