Arriben els primers programes esportius a la graella de la televisió d’À Punt

Si dilluns començà a la ràdio pública el nou programa “Esports À Punt“, amb Fermín Rodríguez, demà arriben a la televisió els primers formats d’esta temàtica, presentats este matí al CPP de Burjassot. TOT Futbol i TOT Esport són els noms dels programes, ambdós de 90 minuts com a durada habitual i produïts en col·laboració amb València Imagina Televisió (filial de Mediapro).

En el cas de TOT Futbol, el programa arranca este dissabte 11 d’agost a les 20.15 amb una edició especial per a analitzar tot allò relacionat amb el Trofeu Taronja, que enfrontarà el València CF i el Bayer 04 Leverkusen. L’horari habitual, no obstant, serà a partir de les 22.30 hores dels diumenges. Estarà presentat pels periodistes Vicent Sempere (RTVV, Levante) i Maria Josep Berbegall (RTVV, TPA, beIN Sports, Gol). El programa també comptarà amb la presència de l’exfutbolista professional David Albelda com a analista principal. I entre els col·laboradors hi haurà l’entrenador valencià José Luis Oltra (analista del Llevant UE i l’Elx CF) i l’exporter del València CF i del Vila-real CF, Andreu Palop (analista del València CF).

TOT Futbol oferirà amplis resums dels partits de Primera, Segona, Segona B i futbol femení de la lliga més importants de cada jornada, amb una anàlisi detallada dels equips valencians, per a la qual cosa s’utilitzarà l’última tecnologia per a veure en detall les jugades, les qüestions tàctiques de cada partit i els millors gols de cada jornada.

La segona gran aposta d’À Punt per al món de l’esport es diu TOT Esport. El programa, que s’emetrà els dimecres a les 23.00 des del pròxim 15 d’agost, parlarà de totes les disciplines i de l’actualitat de l’esport. TOT Esport estarà presentat per la periodista Maria Josep Berbegall, acompanyada per l’exjugador i excapità del València Basket Nacho Rodilla. En el programa participaran, a més, diferents especialistes en les diverses disciplines com ara Carlos Domingo (atletisme) i Leyre Ortí (esport adaptat).

TOT Esport se centrarà en l’actualitat de l’esport valencià en general. L’esport femení no es diferenciarà del masculí. A més del bàsquet, s’informarà sobre la pilota valenciana, el ciclisme, l’atletisme, l’handbol, el voleibol i molts altres. El futbol seguirà tenint el seu espai per a la Champions League del València CF i l’Europa League del Vila-real CF.

Per la seua banda, l’equip de reporters estarà format per:

  • Alberto Santamaria (informació del València CF, especialista en handbol).
  • Maria Domínguez (informació de l’Elx CF i del Vila-real, especialista en tenis).
  • Enrique Pacheco (informació poliesportiva d’Alacant, especialista en futbol).
  • Vicente Tafaner (informació del València Basket, especialista en esports autòctons).
  • Enrique Gimeno (informació poliesportiva de Castelló, especialista en el CE Castelló i narrador dels resums del Vila-real CF).
  • Maria Tomàs (informació del Llevant UE, especialista en rugbi). És remarcable que hem pogut veure-la fins fa dos setmanes presentant la informació esportiva a La Ocho Mediterráneo.

A continuació vos deixem amb unes fotos del plató des d’on s’emetran els programes: