Programació d’À Punt per al dimarts 12

Per motius que desconeixem À Punt segueix mostrant al seu lloc web només la programació del dia actual, però difonent als mitjans la graella amb més antelació. Mentre eixa política es mantinga, a ELXMÈDIA seguirem publicant la programació del nou canal autonòmic.

Pel que fa a l’EPG, igual que el web només mostra la graella del dia actual. A banda, es queda blocada massa sovint mostrant com en emissió programes ja acabats. I, com a guinda, com es pot veure a la següent foto hi ha incoherències entre la guia de programació estesa i la guia “programa actual/programa següent”:

En tot cas, vos deixem amb la graella de demà, dimarts 12:

07:30 – LA COLLA
Animació infantil en valencià i en anglés.
Capítols de “Daniel Tiger”, “Postman Pat”, “Trip i Troop”, “The Shadownsters”, “Socks”, “Vicky, el viking”, “Doraemon” i “Detectiu Conan”.

09:30 – STARGATE (+12)
Sèrie. Caps: “Ascensió” i “El cinquè home”.

11:00 – EL MATÍ À PUNT (+12)
Magazín matinal presentat per Clara Castelló.

14:30 – À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

15:15 – COMUNITAT VALENCIANA DES DE L’AIRE
Cap: “L’Alt Vinalopo, l’Alcoià i l’Alacantí”.

15:45 – ATRAPA’M SI POTS
Programa concurs diari de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:45 – À PUNT DIRECTE (+12)
Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

21:00 – À PUNT NOTÍCIES NIT

21:35 – AÇÒ ÉS UN DESTARIFO
Programa d’esquetxos en el que es fa humor d’allò extraordinari que s’amaga darrere de la quotidianitat dels valencians i de les valencianes. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i desventures de la família Fuster-Fabra.

22:20 – BAMBANT PER CASA
Cap: “El camí de Jaume I”.
Dos músics, un cotxe i tot un territori per descobrir. Pep “Botifarra” i Miquel Gil ens mostren com treballem, com ens divertim, què cantem, què mengem, d’on venim i com encarem el futur a les nostres comarques.
Hui arranquem des del mateix punt on Jaume I va iniciar la conquesta del Regne de València: el barranc del riu Truites, en la frontera entre Terol i Castelló, travessant el pont que porta a la Pobla del Bellestar. Recorrem masos i palaus en cotxe, a peu i en bicicleta fins arribar a Morella.

23:15 – L’ESTUDI
Cap: Alberto Gambino vs. Mireia Vives i Borja Penalba
Dos grups amb estils musicals totalment diferents afrontaran el repte de versionar un tema de l’altre convidat i treballaran conjuntament per construir i gravar la versió d’un gran èxit.
Un raper de Mislata, aficionat a les pel·lícules de mafiosos i amb un sentit de l’humor àcid i desacomplexat, i una parella d’artistes de veus melòdiques i combatives, que fan música d’autor en valencià. Hui a “L’Estudi” rebem Alberto Gambino, Mireia Vives i Borja Penalba, que ens regalaran una versió impagable de “Here comes the sun”.

00:20 – CUINERES I CUINERS (redifusió)
Cap: Quique Dacosta.
Sèrie documental sobre els millors cuiners i cuineres valencians. Presentat per Ricard Camarena.
El cuiner endinsa Ricard Camarena en la sala d’innovació del seu restaurant a Dénia i a poc a poc van trobant l’associació definitiva entre el progrés gastronòmic i la tradició. Seuen a la taula de “Pont Sec”, al costat de Pep Romany (anomenat “el rei de les coques”).

01:15 – ASSUMPTES INTERNS (redifusió)
Cap: Com som els valencians.
Una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians i les valencianes en les situacions més quotidianes. Presentat per Pere Aznar. Esta setmana ens preguntem què ens identifica i què ens fa autèntics. Som persones festeres, divertides i meninfots? Són tot tòpics infundats? Sabrem què n’opinen els nostres catedràtics d’Alacant, Castelló i València, o alguns dels nostres famosos i famoses més estimats com ara Màxim Huerta o Carolina Ferre. I també hem eixit al carrer a escoltar la veu del poble.