Programació d’À Punt per al dilluns 11

À Punt ha fet pública la programació de dilluns en una nota de premsa que reproduïm tot seguit:

07:30 – LA COLLA
Animació infantil en valencià i en anglés.
Capítols de Daniel Tiger, Postman Pat, Trip i Troop, The Shadownsters, Socks, Vicky, el viking, Doraemon i Detectiu Conan.

09:30 – STARGATE
Sèrie. Cap. “Enemics” i “Al límit”.
Ha passat un any des que el coronel Jack O’Neil va dirigir la seua primera expedició a través de Stargate, un antic pas que permet el viatge immediat al remot planeta d’Abydos. Un any després, O’Neil decideix formar equip amb el científic que l’acompanyà en la primera expedició. Junts buscaran les claus per a poder salvar la Terra d’una possible destrucció.

11:00 – EL MATÍ À PUNT (+12)
Magazín matinal presentat per Clara Castelló.

14:30 – À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

15:15 – COMUNITAT VALENCIANA DES DE L’AIRE
Cap. “El Camp de Túria, la Foia de Bunyol, la Ribera Alta i Baixa”.

15:45 – ATRAPA’M SI POTS
Concurs diari de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:45 – À PUNT DIRECTE (+12)
Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre, amb Juan Nieto i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per a estar al dia de l’actualitat i gaudir del millor entreteniment.

21:00 – À PUNT NOTÍCIES NIT

21:35 – AÇÒ ÉS UN DESTARIFO
Programa d’esquetxos en què es fa humor d’allò extraordinari que s’amaga darrere de la quotidianitat dels valencians i valencianes. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i desventures de la família Fuster-Fabra.

22:00 – LES DONES DE BLETCHLEY (+16)
Sèrie. Cap. “Desxifrant el codi”.
Quatre dones que van treballar durant la Segona Guerra Mundial desxifrant codis alemanys es reuneixen nou anys després per a resoldre una sèrie d’assassinats.

23:35 – VALENTES (+12)
Cap. “Matilde Salvador (1918-2007)”.
Sèrie documental que recupera la memòria de dones valencianes il•lustres i oblidades. Presentat per M. Josep Poquet.
Hui la nostra valenta és una de les figures més representatives de la música i de la cultura valenciana contemporània. Nascuda a Castelló de la Plana, destaca per haver musicat els nostres poetes i per la producció simfònica. Amb l’obra Vinatea es va convertir en l’única dona que ha estrenat una òpera al Liceu de Barcelona.

00:05 – PLAERDEMAVIDA (+12)
Cap. “Marc Granell”.
Programa d’actualitat literària. Hui Plaerdemavida entrevista el poeta i traductor Marc Granell, i ofereix un ampli reportatge sobre dones i literatura en què s’analitzarà la visibilitat de les escriptores en l’actual literatura en valencià.

00:45 – .DOCS (+7) (subtitulat per a sords) (redifusió)
Cap. “Tot À Punt”.
Programa de reportatges. Especial inici de les emissions.