Esta és la graella del primer dia d’emissions regulars d’À Punt

À Punt ha fet pública mitjançant una nota de premsa la graella completa del diumenge, primer dia d’emissions regulars. A continuació podeu consultar-la:

7:30 – COMPTE ARRERE PER A L’INICI DE LES EMISSIONS

14:30 – À PUNT NOTÍCIES – CAP DE SETMANA

15:15 – À PUNT DIRECTE (+12)
Amb motiu de l’inici de les emissions de la televisió, À Punt ha previst per a diumenge una edició especial del magazín de vesprada, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s’emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per a estar al dia de l’actualitat i gaudir del millor entreteniment.

20:05 – ASSUMPTES INTERNS
Cap. 1, “Com som els valencians”

Una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. El programa el presenta Pere Aznar. Aquesta setmana ens preguntem què ens identifica i què ens fa autèntics. Som festers, divertits i meninfots? Són tot tòpics infundats? Sabrem què n’opinen els nostres catedràtics d’Alacant, Castelló i València, o alguns dels nostres famosos més estimats, com ara Màxim Huerta o Carolina Ferre. I també hem eixit al carrer a escoltar la veu del poble.

21:00 – À PUNT NOTÍCIES – CAP DE SETMANA

21:35 – PUNT DOCS (+7) (subtitulat per a sords)
“Tot À Punt”

Programa de reportatges. Especial inici de les emissions.

22:30 – TRAU LA LLENGUA
Cap. 1, “L’aigua”

Programa d’entreteniment que viatja per tota la Comunitat Valenciana a la recerca de paraules, expressions i formes curioses que usem en la nostra llengua. El presenta Eugeni Alemany.

En aquest programa, Eugeni es mullarà, i molt. Visitarà Tabarca, l’única illa habitada del nostre territori, convertirà la mar en muntanyes de sal a Guardamar, parlarà del passat i del present del pantà de Tous i acompanyarà un llanterner d’Alcalà de Xivert en una emergència.

23:20 – CUINERES I CUINERS
Cap. 1, “Quique Dacosta”

Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians, presentada per Ricard Camarena.

Quique Dacosta endinsa Ricard Camarena en la sala d’innovació del seu restaurant de Dénia i a poc a poc van trobant l’associació definitiva entre el progrés gastronòmic i la tradició. Seuen a la taula de Pont Sec, al costat de Pep Romany (anomenat el Rei de les Coques).

00:10 – FIVE DAYS TO DANCE
2014. Documental. Dirigit per José Andreu i Rafa Molés.

Una parella de ballarins apareix un dilluns de matí a l’aula d’un institut. Anuncien als estudiants que disposen de cinc dies per a pujar a un escenari i ballar. Una setmana per a aconseguir un gran repte: fer moure les persones quan el món les paralitza. La dansa obliga els joves a trencar els seus rols i a comunicar-se.