La primera retransmissió d’À Punt ja té data

À Punt ha triat la vesprada del pròxim dimecres a les 17:40 h com a data per a fer la seua primera retransmissió per TDT. En concret veurem el partit de futbol que enfrontarà el València CF amb l’Al-Nassr en una vetlada amistosa a Riad, capital d’Aràbia Saudita. Un encontre amb futbolistes mítics que servirà d’homenatge a l’exjugador Fahd Al-Hurif.

Encara que Mediapro serà l’encarregada de produir el senyal de l’esdeveniment, À Punt posarà el seu equip esportiu al capdavant per a comentar la primera retransmissió en directe de la nova televisió pública valenciana, a l’espera de les emissions definitives previstes abans que entrem a l’estiu.

ACTUALITZACIÓ:08/05/2018 | 19:35

Ja tenim els noms dels comentaristes: seran Fernando Giner, exfutbolista del València CF i president de l’Associació Espanyola de Futbolistes Veterans acompanyat pel periodista d’À Punt Xavier Rubert.