À Punt prepara dos magazins per al matí i la vesprada

Els primers magazins d’À Punt ja tenen cares i nom que permetran que la cadena tinga una programació diürna molt ampla. Les xarxes socials seran un punt de trobada important.

El matí À Punt començarà el dia amb la direcció i presentació per part de Clara Castelló, amb una durada de tres hores i mitja que ompliran amb actualitat, descobriment i societat. María Fuster i Mathies Muñoz tindran la feina de copresentar el magazine junt a Clara Castelló. Segons informa la productora a traves del seu web el programa s’emetrà de dilluns a divendres de 10.30 a 14.00 h. Lavinia Audiovisual, Mecomlys i Factoria Plural estaran al front de la seua producció.

Carolina Ferre es posarà al capdavant del magazin vespertí À Punt Directe. 4 hores basades en debat, connexions en directe, informació de servei públic i participació de la ciutadania. Joan Lopez acompanyarà dia a dia a Ferre. El programa serà coproduït per Mediterráneo Media i Secuoya.