Nova imatge en els canals d’À Punt Mèdia amb el canvi de capçalera

Hui s’ha retirat la carta d’ajust blava dels canals d’À Punt Mèdia a la TDT. Ara dóna pas a una nova imatge que com a novetat està animada: no s’havia mostrat cap imatge en moviment des del tancament d’RTVV el 29 de novembre de 2013. De fons, continua sonant la ràdio.

Aquest canvi és degut a la instal·lació i canvi de capçalera a Burjassot: per este motiu, a alguns televisors serà necessària una resintonització. Per a fer-ne una manual es pot buscar directament en el canal 60 a Castelló, canal 25 a Alacant i en els canals 57 i 39 a València, segons la zona.

Antiga carta d'ajust blavaAntiga carta d’ajust blava estàtica

Canals d’À Punt en la TDT. Font: À Punt Notícies.

La nova carta va canviant entre colors ataronjats i rogencs, mentre uns punts negres orbiten al voltant del logotip d’À Punt i es pot llegir el text:

Compartim espai de comunicació en la ràdio, en el web www.apuntmedia.es i en les xarxes socials

Aquest canvi de capçalera també ha afectat a les autonòmiques privades. Metropolitan ara ja està etiquetada com “BOM” encara que a la guia apareix “Metropolitan Tv”. Pel que fa a La Ocho Mediterráneo, en la seua guia té “8 Mediterraneo Tv”. A més, tots els canals ara tenen com a proveïdor “CVMC”.

Canvi complet de la carta d’ajust blava a l’actual, inclosa l’anada a negre d’uns minuts capturat per ELXMÈDIA.