Arriba l’informatiu radiofònic del matí a À Punt

El pròxim dijous 26 d’abril començaran les emissions dels informatius matinals de la ràdio d’À Punt, que cobriran la franja de 7:00 a 10:00 h del matí amb el nom Les notícies del matí. Conduït per Elpídia Bellver, l’espai inclourà les notícies més destacades amb amplia cobertura de l’actualitat política, esportiva, cultural i meteorològica. L’última hora del programa estarà dedicada al debat polític.

Este és el primer informatiu de gran format de la nova ràdio autonòmica. De moment, la data de començament de les edicions informatives de migdia i nit és una incògnita, quedant la resta del dia coberta únicament pels butlletins horaris fins a les 23:00 h de la nit com ha sigut fins ara.

En la mateixa nota de premsa s’ha informat que À Punt començarà les seues emissions en proves per televisió demà a les 8:00.