À Punt estrena una caòtica plataforma multimèdia

  • Els visibles errors de la plataforma reben queixes per part d’usuaris.
  • Pròximament estaran disponibles també les aplicacions per a mòbils, tauletes, Smart TV i televisió connectada.
La secció corresponent a l’oratge

L’anterior web d’À Punt Mèdia ja és història i dóna pas a una plataforma web renovada i definitiva en la que conviuen ràdio, contingut infantil i, més prompte que tard, la televisió (ja es pot visualitzar l’emissió en directe amb la carta d’ajust). Una plataforma que, de moment, és prou caòtica, plena d’errors visibles a simple vista i altres més amagats que han provocat diverses queixes per Twitter i a l’À Punt Xat. Estos bugs no disten d’alguns errors comesos en l’antiga web creada per l’empresa Enetres i serien més passables si la diferència de preu entre l’anterior pàgina i l’actual no fóra de quasi 80.000€.

Per una banda, l’emissió de la ràdio és en format de vídeo, consumint una gran quantitat de dades d’Internet i provocant un sever perjudici a aquells que escolten mitjançant una connexió mòbil. També tots els anomenats “podcast” són fitxers de vídeo MP4, així que si tenies la idea de descarregar-te qualsevol programa de ràdio, assegura’t que siga mitjançant connexió Wi-Fi i tenir espai al dispositiu, ja que es tracta d’un gran arxiu de vídeo.

A més, el reproductor de la plataforma no permet ajustar la qualitat de la imatge, cosa que dificulta la reproducció de continguts amb connexions d’Internet lentes.

Una carta d’ajust apareix constantment al reproductor dels continguts de la plataforma

Parlem ara dels RSS: totes les adreces han desaparegut i no podrem subscriure’ns mitjançant este sistema a cap programa.

Amb l’oratge, la plataforma també ha perdut respecte a l’anterior web: ara no disposem de cap cercador de la previsió per municipis, ni trobem el xicotet vídeo sobre les actualitzacions meteorològiques feta pels presentadors que ja ens havíem acostumat a vore.


Error en la mosca del reproductor

Per últim, Empar Marco ha anunciat al seu compte de Twitter que molt prompte estaran disponibles les aplicacions per a dispositius mòbils. No obstant això, no ha fet menció en cap moment a les aplicacions previstes per a televisions connectades.